Nieuwsbrief 1 2012 Kruidenwinkel.nl
Beste bezoeker,

U ontvangt hierbij de eerste nieuwsbrief van Kruidenwinkel.nl, een webshop, die ontstaan is vanuit de Kruidenwinkel te Gouda. Een winkel waar wij al vele jaren ervaring hebben met dit uitgebreide kruidenassortiment, bestaande uit losse kruiden, geneeskrachtige kruidenmengsels, keukenkruiden en specerijen, en heerlijke soorten losse thee. Zoals u als geïnteresseerde in kruiden waarschijnlijk al lang weet, onderscheiden losse kruiden zich ten opzichte van verpakte kruiden en theeën voornamelijk in kwaliteit. De kwaliteit van losse kruiden is optimaal. Deze worden bij ons aangeleverd in grote balen of houten tonnen. Doordat ze niet verpakt zijn in kleine zakjes, theebuiltjes of in capsules, is de structuur van het kruid onaangetast. Dit komt niet alleen de smaak ten goede, maar ook de werking van de geneeskrachtige kruiden is hierdoor beduidend beter.

Wat veel mensen niet weten is dat zelfs kruiden die wij als thee drinken voor de lekkere smaak, ook een heilzame werking hebben. Bijvoorbeeld de losse groene Sencha thee heeft niet alleen een heerlijk, frisse smaak (kan ook op warme zomerdagen als ijsthee gedronken worden), maar is tevens reinigend voor het lichaam, bevat ontzettend veel anti-oxidanten, en wordt zelfs aangeraden bij afvallen en bij een cholesterolverlagend dieet! Voor de traditionele theedrinkers hebben wij de looizuurarme thee. Dit is een gewone zwarte thee, waar echter veel minder looizuur in zit dan in de reguliere thee. Hierdoor is de thee beter voor het lichaam, en heeft het een zuivere, minder wrange smaak. U kunt zelf het verschil merken, een looizuurarme thee laat veel minder aanslag achter in uw theeglas.
Wij nodigen u uit eens enkele soorten van onze losse theeën te proberen. U kunt ze heel eenvoudig bestellen via onze webshop www.kruidenwinkel.nl. Indien u een bestelling plaatst boven de 35 euro krijgt u uw bestelling gratis thuisbezorgd.

Met vriendelijke groet,Team Kruidenwinkel.nl

Ons 'Nieuwsbrief-Recept'
Overigens gaan we deze bundelen en als er voldoende zijn maken wij er een mooi boekje van. Dus als u een lekker of bijzonder recept heeft, stuur het gerust op naar ons.


Recept: Oosterse Groene Thee

Ingrediënten


Bereidingswijze

Zet water op voor 1 pot thee. Doe de thee, de kaneelstokjes, kruidnagelen en het guarana energiezaad in het aluminium thee ei. Als het water kookt, doe dit in een theepot of thermoskan. Doe het theezakje en het gevulde thee ei er bij in. Schaaf naar smaak een (beetje) nootmuskaat op het water, voordat je het deksel dicht doet. Laat dit geheel zeker 20 minuten trekken. Haal dan alles eruit anders wordt het te sterk.

Aanbieding:
Bij aankopen vanaf 20 euro losse thee via kruidenwinkel.nl krijgt u van ons een zakje heerlijke Goudse Thee mix
Deze aanbieding geldt tot 30 april 2012
       

 
Copyright © *|2012|* kruidenwinkel.nl, All rights reserved. Production Aprmedia.nl

www.kruidenwinkel.nl