www.kruidenwinkel.nl
 
Beste Lezer,                                                   

Namens Kruidenwinkel.nl wens ik u een mooi, succesvol maar bovenal een gezond 2017 toe!
Ik wil u bedanken voor uw klandizie het afgelopen jaar en hoop u dit jaar weer van dienst te mogen zijn. 
 
Een nieuw jaar, nieuwe voornemens. Om mij heen hoor ik veel mensen die willen beginnen met het maken van smoothies. Naast de groenten en fruit die daar voor gebruikt worden kunt u ook eens denken aan kruiden en/of specerijen. Bijv. een koffielepeltje guarana (energiezaad) door uw smoothie zorgt o.a. voor opgewektheid, werkt geestversterkend, verbetert het geheugen en mentale alertheid en bevordert de verbranding van vetten. Dit zijn slechts een paar voordelen van guarana. Op www.kruidenwinkel.nl kunt u alle voordelen lezen. Ook curcuma bijvoorbeeld, ideaal om door uw smoothie te verwerken. Werkt o.a. bloedzuiverend en ontstekingsremmend. Is ook heerlijk om in uw gerechten te verwerken, maar niet elk gerecht leent zich hiervoor en is dus de toevoeging aan uw smoothie de ideale manier om toch deze voedingsstoffen dagelijks binnen te krijgen.
Gemalen brandnetel, door de poedervorm ook goed geschikt om in uw smoothie te verwerken. Werkt o.a. ontzurend, ontgiftend en bijv. ook goed voor uw haar, huid en nagels. U kunt zelfs een verzorgend gezichts- of haarmasker maken van brandnetelpoeder.
Neemt u eens een kijkje op onze website om nog meer te kunnen lezen over de vele voordelen van (gemalen) kruiden/specerijen.
 
Voor de theeliefhebbers:
De Warme WIntergloedmelange is weer verkrijgbaar in onze webshop!
Een heerlijk geurende ceylonthee met kaneel, kruidnagel, braamblad, rozenblad en echte stukjes rozenbottel en zoete oranjeschil. Heerlijk!
U krijgt van mij een proefsachet Warme Wintergloedmelange cadeau bij uw eerstvolgende bestelling ( zolang de voorraad strekt) zodat u kunt kennismaken met deze smakelijke thee!
Warme Wintergloedmelange
 
Tot ziens bij Kruidenwinkel.nl
 
Met vriendelijke groet,
Bianca Hofland.
 
 
Copyright © *|2017|* kruidenwinkel.nl, All rights reserved.
Dit is een eenmalig bericht.
kruidenwinkel.nl