www.kruidenwinkel.nl
 

Beste lezer,

Het is u vast niet ontgaan dat er in Nederland een griep epidemie heerst. Misschien heeft u de griep al aan den lijve ondervonden of voelt u zich momenteel licht belabberd. Denk dan eens aan Puro Immuno Inductum. Puro Immuno Inductum bevordert de natuurlijke afweer van de lichaamscellen. Activeert het afweersysteem en ondersteunt en stimuleert het immuunsysteem. Bij de eerste symptomen direct beginnen met een kuurtje zodat u grip op de griep krijgt!
Bevat echinacea purpurea, zingiber off. en sambucus nigra. Een kuur kost €14,50

Immuno Inductum

De echinacea purpurea is bij ons ook verkrijgbaar in gedroogde vorm (100gram €8,95) om bijv. lekker thee van te drinken om zo uw weerstand te ondersteunen.

Neemt u gerust weer eens een kijkje op www.kruidenwinkel.nl. Nieuw in de webshop zijn de theezakjes van Jacob Hooy. Een fantastische serie theeën, waaronder ook een Weerstand thee maar bijv. ook een Detox thee of Pu Erh thee, 50 zakjes voor €4,99!

Terwijl ik deze nieuwsbrief schrijf bedenk ik me dat de griep mijn gezin nog niet heeft bereikt..... Wellicht is het de goden verzoeken om dit op te schrijven ;-))
Ik hoop dat de griep ook aan u voorbij gaat  maar mocht u uw weerstand een handje willen helpen dan weet u ons te vinden!

De actie wat betreft de verzendkosten loopt overigens nog even door, geen €6,95 maar slechts €3,45!!

Met vriendelijke groet,

Bianca Hofland

 
Copyright © *|2016|* kruidenwinkel.nl, All rights reserved.
Dit is een eenmalig bericht.
kruidenwinkel.nl